DE CHEF

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1407 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij De Chef. Meer weten? Ontdek meer

21 jun 2024 om 11:31 de pizza was koud en de toppings lagen allemaal in de hoek van de doos. De pizzabodem was leeg. Lijkt wel of ze de dozen op hun zijkant hebben vervoerd. Bij 1pizza (BBQ) was ook heel weinig smaak. We hebben daar echt al betere pizza's gegeten, jammer
15 jun 2024 om 20:51 een koude schotel en kapsalon kebab dat brokken vlees waren ipv schellen, we belde hen op om dit te zeggen maar hier waren ze duidelijk niet blij mee en gooide de telefoon af ,enkel min. later werden we terug gebeld om dan toch een nieuwe te brengen
11 jun 2024 om 12:03 Ik kan niet eens de tijd selecteren die het duurde voordat de bestelling aankwam, want we moesten 120 minuten wachten. Maar de pizza's zijn lekker.
9 jun 2024 om 9:51 Lekkere pizza nooit een probleem altijd goed
7 jun 2024 om 9:32 Steeds een zeer vriendelijke levering en een snelle bezorgtijd. Het eten is ook altijd in orde!
5 jun 2024 om 23:20 Voor de vriendelijkheid alleen al bestel ik hier regelmatig! Het eten is ook altijd in orde. Lekkere pizza's, niet vettig wel smaakvol. En verse groentjes bij de durum etc.
29 mei 2024 om 9:32 Het eten was weer verzorgd en lekker. Bezorgtijd was zoals doorgegeven.
25 mei 2024 om 20:05 Heel lekker en goed op tijd
1 mei 2024 om 19:37 Hele lekkere Dürüm. Vriendelijke levering!
1 mei 2024 om 18:20 Heerlijk warm en lekker, kleine miscommunicatie van mijn kant, maar perfect opgelost, bedankt
27 apr 2024 om 6:03 Waarom geven ze de optie om eten te laten leveren op een gekozen tijdstip, om alsnog een uur voor afgesproken tijdstip te leveren? Al een geluk was ik al thuis... Ik bestel er in ieder geval niet meer
25 apr 2024 om 21:11 lekker